Asuinhuoneiston kauppakirja - Täytä lomake ja tilauksesi on valmis

  • Lähettämiäsi tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti
  • Ainoastaan tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
  • Varmistamme asiakirjan oikean sisällön puhelimitse
  • Lomakkeen lähettäminen tapahtuu suojatusti

.

 

Kysyttävää lomakkeen täyttämisestä?

  • 050 470 0486
  • asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com
 
tilaajan tiedot
Myyjä
Nimi sekä henkilötunnus/Y-tunnus. Jos samat kuin tilaajalla, voit täyttää pelkän henkilötunnuksen.
OSTAJA
Sukunimi ja etunimet, henkilötunnus
Kaupan kohde
Asunto-osakkeiden numerot, pinta-ala, osoite mukaanlukien talon numero ja porras, asunto-osakeyhtiön nimi ja muut mahdolliset tiedot
Kerro tähän lyhyesti miten ja milloin ostaja on tarkastanut kaupan kohteen. Jos on laadittu esim. kosteustarkastus tai vastaava raportti, sen päivämäärä.
Sekä myyntihinta että velaton hinta
Esim. ostaja maksaa koko kauppahinnan kaupantekotilaisuudessa TAI ostaja on maksanut xx.xx.2015 käsirahan x euroa myyjälle ja maksaa loput kaupantekotilaisuudessa TAI ostaja maksaa kauppahinnan xx.xx.2015 mennessä.
Omistusoikeus siirtyy ostajalle heti, kun koko kauppahinta on maksettu *
Esim. myyjä vastaa yhtiövastikkeista ja rahoitusvastikkeesta sekä muista yhtiömaksuista xx.xx.2015 saakka, minkä jälkeen niistä vastaa ostaja.
Esim. ostaja on tietoinen ja ottaa vastatakseen xx.xx.2015 valmistuvan remontin Y kustannuksista
Esim: Ostaja on tutustunut ja hänelle on luovutettu ennen kaupasta päättämistä huoneistoa koskeva isännöitsijäntodistus/ 00.00.2015, talousarvio vuodelle 2015, hallituksen toimintakertomus vuodelta 2014, viimeksi vahvistetut tuloslaskelma ja tase v. 2014, yhtiöjärjestys ja huoneiston pohjapiirros, energiatodistus sekä myyntiesite. Ostaja on myös tutustunut hallituksen kunnossapitoselvitykseen sekä selvitykseen taloyhtiössä tehtävistä remonteista.
Esim. seuraavilla tavoilla: Ostaja on ilmoittanut täyttävänsä ensiasunnon ostajan varainsiirtovapauden edellytykset TAI Ostaja vastaa tästä kaupasta määräytyvästä varainsiirtoverosta TAI Ostaja sitoutuu maksamaan varainsiirtoveron heti, kun yhtiöjärjestyksen mukainen lunastusaika on kulunut umpeen.
Olen lukenut ja hyväksyn alla olevasta linkistä avautuvat sopimusehdot. Hyväksyn tilauksesta aiheutuvan maksuvelvollisuuden. *