Sopimukset erotilanteissa

Erotilanteiden sopimuksissa hinta sopimuksen mukaan

Kuinka tilaat erotilanteeseen liittyvät sopimuksen?

  • jätä maksuton yhteydenottopyyntö
  • yksinkertaisissa tilanteissa laadimme sopimuksia etätoimeksiantona kaikkialle Suomeen
  • Varsinais-Suomen alueella laadimme sopimuksia toimistollamme tai vaivattomasti asiakkaan luona

Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


SOPIMUKSET EROTILANTEISSA

Sopimukset erotilanteessa

Avioero on vaikea, mutta joskus välttämätön päätös. Elämä jatkuu eron jälkeenkin, vaikkakin käytännön asioiden järjesteleminen saattaa olla edessä. Näitä ovat esimerkiksi lapsen huoltoa, asumista ja tapaamisoikeutta koskevat sopimukset sekä sopimukset lapsen elatuksesta. Vanhemmilla on mahdollisuus sopia keskenään näistä asioista, jolloin vahvistettu sopimus on yhtä lailla pätevä kuin tuomioistuimen päätös. Mikäli vanhemmat eivät pääse yhteisymmärrykseen esimerkiksi lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta, asiasta voidaan hakea tuomioistuimen päätöstä, joka on kuitenkin menettelynä raskaampi kuin yhteisymmärryksessä tehty sopimus. Erotilanteissa tehtävät sopimukset voivat koskea myös avoliittoja ja rekisteröityjä parisuhteita.

Kauttamme on mahdollista laatia myös esimerkiksi sopimus omaisuuden erottelusta. Tällainen sopimus on erotilanteessa tarpeen, mikäli puolisot ovat tehneet avioehdon, jolla jommankumman osapuolen avio-oikeutta toisen puolison omaisuuteen on rajoitettu. 

Onpa tilanteessasi kyse avioeron varalta tehtävästä sopimuksesta tai avioerotilanteessa tehtävästä sopimuksesta, aina on helpompaa ja edullisempaa sopia asioista yhteisymmärryksessä kuin lähteä käräjöimään. Pyrimme siihen, että saat kauttamme oikeudellista palvelua mahdollisimman vaivattomasti ja edullisesti. Jos haluat tiedustella sitä, mikä olisi tilanteessasi järkevää, voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä puhelimitse 050 470 0486 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com.