testamentti - täytä lomake ja tilauksesi on valmis

  • Lähettämiäsi tietoja käsitellään luottamuksellisesti
  • Ainoastaan tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
  • Varmistamme asiakirjan oikean sisällön puhelimitse
  • Lomakkeen lähettäminen tapahtuu suojatusti

Kysyttävää lomakkeen täyttämisestä?

  • 050 470 0486
  • asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com
  • katso oheinen video

 
Testamentin tekijän tiedot
Oletko tehnyt aiemmin testamentin? *
Jos olet tehnyt aiemmin testamentin, onko tällä testamentilla tarkoitus peruuttaa aiemmat testamentit?
TESTAMENTIN SAAJIEN TIEDOT
Haluatko sulkea pois testamentilla perinnön saajan nykyisen tai tulevan aviopuolison avio-oikeuden perittävään tai sen sijaan tulevaan omaisuuteen? Tämä tarkoittaa, ettei perinnön saajan puolisolla ole avioliiton päättyessä oikeutta vaatia osaa omaisuudesta.
testamentattava omaisuus
Esimerkiksi: Koko omaisuuteni on jaettava tasan veljeni Esa Esimerkin kolmelle tyttärelle 1/3 kullekin TAI Veljentyttäreni Iida Esimerkki saa kesämökkikiinteistöni Satulammen ja loput omaisuudestani on jaettava perintökaaren mukaisessa järjestyksessä.
Testamentin todistajat ja toimeenpanija
Täytä tähän testamentin todistajan nimi, henkilötunnus, ammatti ja asuinpaikka. Ellet vielä tiedä, kuka testamentin todistaa, jätä tyhjäksi. Testamentin todistajana ei voi toimia perittävän sukulainen eikä alle 15-vuotias tai muuten vajaavaltainen henkilö. Testamentin todistajana ei myöskään voi toimia henkilö, jolle tai jonka läheiselle tulee testamentin perusteella jotakin hyötyä.
Testamentin toimeenpanijalla tarkoitetaan henkilöä, joka testamentin tekijän kuoleman jälkeen huolehtii testamenttimääräysten noudattamisesta ja tarvittaessa esimerkiksi perunkirjoituksen toimittamisesta ja muista kuoleman jälkeen vaadittavista toimenpiteistä.
Esim. Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n määräämä juristi. Toimeenpanijamääräyksestä ei aiheudu lisäkustannuksia asiakkaalle.
Olen lukenut ja hyväksynyt alla olevasta linkistä avautuvat sopimusehdot. Hyväksyn tilauksesta aiheutuvan maksuvelvollisuuden. *

Lataa tästä ilmaiseksi PDF-muotoinen ohjeistus testamentin allekirjoittamisesta ja säilyttämisestä.