Tietoja peruuttamisoikeuden käytöstä

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava palveluntarjoajalle päätöksestään peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Asiakas voi käyttää myös alla olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Jos asiakas käyttää tätä vaihtoehtoa, palveluntarjoaja ilmoittaa asiakkaalle viipymättä pysyvällä tavalla (esimerkiksi sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksensa peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palveluntarjoaja palauttaa kaikki asiakkaalta saamansa suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Palveluntarjoaja suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Jos asiakas on pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, asiakkaan on maksettava palveluntarjoajalle peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.


Peruuttamislomake

Täytä ja lähetä tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa sopimuksen.

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavan palvelun suorittamista: *
Voit tässä kohdassa antaa palautetta palvelustamme. Arvostamme mielipidettäsi ja pyrimme antamasi palautteen perusteella kehittämään palveluamme.