Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Aiheutuuko tilauksesta mitään muita kuluja?

Asiakirjatilauksesta ei aiheudu mitään muita kuluja. Tarjoamme avoimesti kiinteät hinnat, jotta asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia laskun lopullisesta summasta.

2. Mitä asiakaspalveluun soittaminen maksaa?

Soittaminen asiakaspalveluumme maksaa normaalin matkapuhelinmaksun. Kyseessä ei siis ole yritysnumero, johon soittaminen olisi kalliimpaa.

3. Kuinka nopeasti saan asiakirjan lomakkeen lähettämisen jälkeen?

Asiakirja lähetetään korkeintaan muutaman arkipäivän kuluttua siitä, kun olemme ottaneet sinuun yhteyttä. Jos haluat asiakirjan pikaisesti, ilmoita siitä lomakkeen lisätietokentässä tai muulla tavalla, niin hoidamme tilauksesi kiireellisenä. 

4. Miksi en saanut tilausvahvistusta?

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse heti, kun tilaus on tehty. Jos tilausvahvistusta ei tule, niin kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio. Jos tilausvahvistusta ei löydy roskapostistakaan, niin ole yhteydessä asiakaspalveluun.

5. Voinko tilata asiakirjoja muulla tavalla kuin täyttämällä asiakirjalomakkeen?

Voit tilata asiakirjoja ja palveluita ottamalla yhteyttä puhelimitse 050 470 0486 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com. Voit saapua myös toimistollemme Turkuun, Saloon tai Jämsään sovittuasi tapaamisesta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.lakihhr.fi. Lomakepalvelulla pyrimme lähinnä vähentämään kustannuksiamme, jolloin pystymme tarjoamaan asiakirjoja normaalia edullisemmin. 

6. Aiheutuuko minulle maksuvelvollisuus, jos haluan tiedustella asiakirjoista tai palveluista?

Ei aiheudu. Sovimme aina erikseen maksuvelvollisuudesta. Myöskään asiakirjalomakkeen täyttäminen ei aiheuta maksuvelvollisuutta, mikäli toteamme yhdessä, ettei tilanteessasi sittenkään ole tarvetta laatia asiakirjaa. Voit siis huoletta ottaa yhteyttä puhelimitse 050 470 0486, sähköpostitse asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com tai täyttämällä yhteydenottopyyntö täältä.

7. Luovutatteko lomakkeella lähettämiäni tietoja ulkopuolisille?

Lähettämiäsi tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Rekisterissämme olevia asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille edes markkinointitarkoituksessa.

8. Millä tavalla verkkosivujen suojaus on toteutettu?

Verkkosivujen suojaus on toteutettu SSL-protokollan (Secure Socket Layer) avulla. SSL-salaus suojaa tietoliikennettä siten, että ulkopuolinen tarkkailija ei pysty yhteyttä seuraamalla näkemään luottamuksellisia tietojasi. SSL-salauksesta saat lisätietoja selaimesi osoitekentässä olevasta lukko-kuvasta.

9. En löytänyt etsimääni asiakirjaa verkkosivuilta. Saanko kauttanne myös muita asiakirjoja?

Kyllä. Tarjoamme asiakirjoja yksityishenkilöiden jokaiseen tarpeeseen. Voit tiedustella muista asiakirjoista puhelimitse 050 470 0486, sähköpostitse asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com tai täyttämällä yhteydenottopyyntö täältä.

10. Voiko laskun eräpäivää siirtää?

Myönnämme mielellämme lisää maksuaikaa laskulle. Kehotamme kuitenkin ottamaan yhteyttä eräpäivän siirtämisestä ennen laskun eräpäivää.

11. Saanko muokata tilaamaani asiakirjaa? 

Asiakkaan tilaama asiakirja on asiakkaan omaisuutta. Mikäli esimerkiksi asiakirjan allekirjoituspäivämäärä muuttuu, sen voi itse muokata dokumenttiin ja tulostaa muokattuna. Asiakirja lähetetään PDF- tai asiakkaan pyytäyessä Microsoft word -tiedostona ja tarvittaessa myös paperiversiona. Voimme myös toimittaa uuden asiakirjan, jos asiakirjaan tulee vähäisiä muutoksia.

12. Mitä tarkoittaa 30 päivän muutostakuu?

Sitoudumme laatimaan ja toimittamaan asiakkaalle uuden asiakirjan, mikäli esimerkiksi asiakkaan tarkoitus asiakirjan sisällön suhteen on muuttunut tilauksen tekemisen jälkeen. Asiakkaan on ilmoitettava tällaisesta muutoksesta palveluntarjoajalle 30 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

13. Mitä tarkoittaa 14 päivän peruutusoikeus?

Sinulla on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla meille viimeistään 14 päivän kuluttua palvelusopimuksen tekemisestä eli lomakkeen lähettämisestä.

14. Miksi kannattaa valita Verkkoasiakirja.com?

Palvelumme on edullista, luotettavaa ja vaivatonta. Hyödyntämällä yksinkertaisia lomakkeita pystymme laskemaan kustannuksiamme ja lisäämään tehokkuutta. Palvelemme asiakkaitamme avoimesti omilla nimillämme, jotka haluamme tehdä tunnetuiksi luotettavuuden ja asiantuntevuuden kautta. Etsimme jokaisen asiakkaan tarpeeseen parhaan mahdollisen ratkaisun. Asiakirjan tilaaminen onnistuu kätevästi tietokoneella tai puhelimella. Soitamme aina asiakkaalle, jotta asiakirja saa oikean sisällön ja tarkoituksen. Saat valmiin asiakirjan joutuisasti postitse tai sähköpostitse.