Keskinäinen testamentti - täytä lomake ja tilauksesi on valmis

  • Lähettämiäsi tietoja käsitellään luottamuksellisesti
  • Ainoastaan tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
  • Varmistamme asiakirjan oikean sisällön puhelimitse
  • Lomakkeen lähettäminen tapahtuu suojatusti

Kysyttävää lomakkeen täyttämisestä?

  • 050 470 0486
  • asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com
  • katso oheinen video

 

TESTAMENTIN TEKIJÄN TIEDOT
TOISEN TESTAMENTIN TEKIJÄN TIEDOT
Testamentin sisältö
Onko kumpikaan testamentin tekijöistä aiemmin tehnyt testamentin? *
Jos olette tehneet aiempia testamentteja, haluatteko tällä testamentilla peruuttaa ne?
Jomman kumman testamentin tekijän kuoltua elossa oleva osapuoli saa omaisuuteen: *
Haluatteko esittää rintaperillisille tai heidän lapsilleen toivomuksen, ettei lakiosaa vaadita? Rintaperillistä ei voida tätä sitovasti kieltää vaatimasta lakiosaansa, mutta on tavallista esittää asiaa koskeva toivomus, jos testamentti loukkaa lakiosaa.
Testamentin toissijaisten saajien tiedot
Haluatko sulkea pois testamentilla perinnön saajan nykyisen tai tulevan aviopuolison avio-oikeuden perittävään tai sen sijaan tulevaan omaisuuteen? Tämä tarkoittaa, ettei perinnön saajan puolisolla ole avioliiton päättyessä oikeutta vaatia osaa omaisuudesta. *
TESTAMENTATTAVA OMAISUUS
Tällä tarkoitetaan testamentin toissijaismääräystä, eli kenelle omaisuus määrätään meneväksi viimeisenä kuolleen testamenttaajan jälkeen.
TESTAMENTIN TODISTAJAT JA TOIMEENPANIJAT
Täytä tähän testamentin todistajan nimi, ammatti ja asuinpaikka. Ellet vielä tiedä, kuka testamentin todistaa, jätä tyhjäksi. Testamentin todistajana ei voi toimia perittävän sukulainen eikä alle 15-vuotias tai muuten vajaavaltainen henkilö. Testamentin todistajana ei myöskään voi toimia henkilö, jolle tai jonka läheiselle tulee testamentin perusteella jotakin hyötyä.
Testamentin toimeenpanijalla tarkoitetaan henkilöä, joka testamentin tekijän kuoleman jälkeen huolehtii testamenttimääräysten noudattamisesta ja tarvittaessa esimerkiksi perunkirjoituksen toimittamisesta ja muista kuoleman jälkeen vaadittavista toimenpiteistä.
Esim. Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n määräämä juristi. Toimeenpanijamääräyksestä ei aiheudu lisäkustannuksia asiakkaalle.
Olen lukenut ja hyväksynyt alla olevasta linkistä avautuvat sopimusehdot. Hyväksyn tilauksesta aiheutuvan maksuvelvollisuuden *

Lataa tästä ilmaiseksi PDF-muotoinen ohjeistus testamentin allekirjoittamisesta ja säilyttämisestä