Muut asiakirjat ja sopimukset

  • voit tilata kauttamme myös sellaisen asiakirjan, jota ei löydy valikoimastamme
  • emme laskuta tiedusteluista tai antamistamme neuvoista, mikäli varsinaiselle lakipalvelulle ei ole tilanteessasi tarvetta
  • Ota yhteyttä 050 470 0486 tai asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com

Jätä yhteydenottopyyntö tästä:

 
 

MUUT SOPIMUKSET

 

Avioero on vaikea, mutta joskus välttämätön päätös. Elämä jatkuu eron jälkeenkin, vaikkakin käytännön asioiden järjesteleminen saattaa olla edessä. Näitä ovat esimerkiksi lapsen huoltoa, asumista ja tapaamisoikeutta koskevat sopimukset sekä sopimukset lapsen elatuksesta. Vanhemmilla on mahdollisuus sopia keskenään näistä asioista, jolloin vahvistettu sopimus on yhtä lailla pätevä kuin tuomioistuimen päätös. Mikäli vanhemmat eivät pääse yhteisymmärrykseen esimerkiksi lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta, asiasta voidaan hakea tuomioistuimen päätöstä, joka on kuitenkin menettelynä raskaampi kuin yhteisymmärryksessä tehty sopimus. Erotilanteissa tehtävät sopimukset voivat koskea myös avoliittoja ja rekisteröityjä parisuhteita.

Kauttamme on mahdollista laatia myös esimerkiksi sopimus omaisuuden erottelusta. Tällainen sopimus on erotilanteessa tarpeen, mikäli puolisot ovat tehneet avioehdon, jolla jommankumman osapuolen avio-oikeutta toisen puolison omaisuuteen on rajoitettu. 

Onpa tilanteessasi kyse avioeron varalta tehtävästä sopimuksesta tai avioerotilanteessa tehtävästä sopimuksesta, aina on helpompaa ja edullisempaa sopia asioista yhteisymmärryksessä kuin lähteä käräjöimään. Pyrimme siihen, että saat kauttamme oikeudellista palvelua mahdollisimman vaivattomasti ja edullisesti. Jos haluat tiedustella sitä, mikä olisi tilanteessasi järkevää, voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä puhelimitse 050 470 0486 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@verkkoasiakirja.com.